LIPPIGMENTATIE


Semi permanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je lippen een mooie vorm en kleur voor een verzorgde natuurlijke look. Je kunt de lippen symmetrisch maken, optisch iets voller laten lijken en mooi opgevuld aan kleur. Het verschil van lippigmentatie vroeger en nu is dat je eerder voornamelijk een lipliner zag. Nu geneest het heel zacht en natuurlijk en is de lijn niet zichtbaar meer.

VOORDELEN:
– Geschikt voor alle lipvormen
– Natuurlijke resultaat
– Frisse uitstraling
– Tijdbesparing in de ochtend
– Zachte contouren
– Houdbaarheid van 2 tot 4 jaar

Wat zijn de prijzen?
Lippigmentatie€ 425,-
Bijwerken binnen 5 á 8 weken gratis
Bijwerken 9  á 12 weken €70,-

Hoe gaat de lippigmentatie behandeling in zijn werk?
Op het afgesproken tijdstip ontvangen we je in de salon. We bespreken  je wensen en geven we je advies, ook nemen we het intake formulier door. Er zijn verschillende kleuren mogelijk maar het liefst blijven we bij de meest natuurlijke lipkleuren.Daarna beginnen we met de lipmapping, hierbij kijken we wat mogelijk is. Het lipcontour kan, indien gewenst en afhankelijk van de vorm, 1 tot 2 mm hoger worden toegepast zodat ze voller lijken. Daarna tekenen we de vorm zodat het voor jou een duidelijk beeld geeft. De meeste dames ervaren de behandeling aan voelbaar maar niet pijnlijk. De behandeling duurt tussen de 2.5 en 3.5 uur. Hou hier rekening mee met je dag planning.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Ja. Zonder bijwerking zal de lippigmentatie maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt de kleur met 70%, na het bijwerken vervaagt 30% waardoor je uiteindelijk een heel natuurlijk effect creëert. Bij ons is bijwerken binnen 5 tot 8 weken gratis!
Voor 5 weken inplannen gaat niet, je lippen zijn dan nog niet volledig genezen. Kom je tussen de 9 en 12 weken dan kost het € 70,-. Na meer dan 6 maanden betaal je weer het volledige bedrag voor een nieuwe lippigmentatie.
Na je eerste afspraak plannen we gelijk een bijwerkingsafspraak in.

Hoelang gaat lippigmentatie mee?
Gemiddeld blijft de kleur van de lippigmentatie twee tot vier jaar. Het verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, een lichte kleur laat toepassen of geen SPF gebruikt.

Hoe genezen je lippen?
De lippen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. 
Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat van de lippigmentatie is 60 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-28: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 29-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast?
Deze behandeling kan niet worden toegepast als:

– Je zwanger bent
– Hepatitis patiënten
– Diabetes patiënten
– Mensen met hart en vaatziekten
– Als je bloedverdunners neemt
– Roaccutane (tot minimaal 6 maanden na stoppen)
Daarnaast kan de behandeling niet toegepast worden bij aanwezigheid van een koortsblaasje of een wondje op de dag van de behandeling.

Mocht je er alsnog over twijfelen, neem contact met ons op.

 

MAAK ONLINE UW AFSPRAAK

Is het mogelijk om lippigmentatie toe te passen als ik fillers heb?
Het is mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen maar er zouden minstens vier weken tussen het plaatsen van de fillers en de lippigmentatie behandeling moeten zitten. Ons advies is om eerst de lippigmentatie en de eerste bijwerkingsafspraak te laten doorgaan en dan de fillers te laten toepassen. Fillers kunnen echter de houdbaarheid van de lippigmentatie verkorten.

Is het mogelijk om lippigmentatie te zetten als je last hebt van een koortsblaar?
Nee, helaas is het niet mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je een koortsblaar hebt op het moment van de afspraak. Als je er vaker last van hebt adviseer ik je om bij je huisarts langs te gaan om medicatie die koortsblaren voorkomt te laten voorschrijven. Ook al heb je nooit eerder een koortsblaar gehad, kan de behandeling het virus dat voor koortsblaren zorgt, aanwakkeren.

Is het mogelijk om lippigmentatie bij donkere lippen toe te passen?
Het is mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je donkerdere lippen hebt maar omdat we de lippen eerst zullen moeten verhelderen zullen er meerdere behandelingen (minstens 3) nodig zijn. Tijdens de eerste twee sessies zullen we de lippen neutraliseren met een complementaire kleur. Na de behandeling zullen de lippen er oranje uitzien, dit zal verdwijnen na het genezingsproces. Vanaf de derde sessie kan de gewenste kleur toegepast worden. Bij lipverheldering zullen de prijzen dus ook hoger liggen.

Waar moet ik rekening mee houden VOOR en NA de behandeling?
Voor de behandeling:

 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Geen hete drankjes zoals koffie, thee of soep drinken
 • 24 uur vooraf geen cafeïne houdende dranken nemen(o.a. koffie en cola) of alcohol
 • Geen bloedverdunners innemen. (Liefst een aantal dagen van te voren stoppen in overleg met de huisarts)
 • Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken
 • 4 weken vooraf geen lipfillers
 • Heb je vaak last van een koortsblaar. Vraag aan de huisarts of ze aciclovor tabletten kunnen voorschrijven. Leg hierbij de bedoeling ervan uit en overleg met de arts hoevaak en hoelang je deze zou moeten slikken.
 • 2 dagen voor de behandeling de lippen exfoliëren/scrubben. Je kunt dit ook met je tandenborstel doen;
 • 24 uur van te voren geen NSAID’s innemen (Ibuprofen/Diclofenac/Naproxen)
 • Lippen 1 week van te voren insmeren met voedende/hydraterende lippenbalsem

 Tot vijf dagen na de behandeling:

 • Geen watercontact
 • Geen vaseline of balsem
 • Niet aanraken
 • Niet sporten

Na de behandeling:

De eerste 24 uur kunnen je lippen gevoelig zijn. Ook kan er zwelling zijn deze neemt binnen een aantal uur al af. Soms zijn er blauwe plekjes zichtbaar deze zullen 1 tot 2 dagen aanhouden.

 • Zeven dagen geen make-up op de lippen
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met minimaal SPF30
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Twee weken geen fillers laten toepassen
 • Één week niet zwemmen en geen sauna
 • 24 uur niet warm drinken

Kan ik SPMU laten uitvoeren als ik recent een COVID19 vaccin heb gehad?
De lippigmentatie behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een (semi) permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

Kan ik een afspraak bij jullie maken als ik al elders SPMU heb laten zetten?
Dit is lastig te zeggen. Graag zien we via de mail of whatsapp een goede duidelijke foto zonder make-up in daglicht. Aan de hand van de foto zullen wij adviseren wat de mogelijkheden zijn

CONTACT

J.W. Hagemanstraat 8
7151 AG  Eibergen
0545 47 97 23
06 133 125 82
info@hair-perfection.nl

Di  08.30 - 20.00 uur
Wo 08.30 - 17.30 uur
Do  08.30 - 17.30 uur

Vr  08.30 - 17.30 uur
Za 08.30 - 14.00 uur

AFSPRAAK

Binnen 24 uur krijgt u een bevestigingsmail. Tevens krijgt u  24 uur voor de afspraak een herinneringsmail. Mocht u de bevestigingsmail niet ontvangen hebben, wilt u dan contact met ons opnemen.

*Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren
kosteloos annuleren, daarna wordt de gehele
behandeling in rekening gebracht.