Afspraak maken 2020-12-18T08:43:43+00:00

Maak nu een

Online afspraak

Binnen 24 uur krijgt u een bevestigingsmail. Tevens krijgt u 24 uur voor de afspraak een herinneringsmail. Mocht u de bevestigingsmail niet ontvangen hebben, wilt u dan contact met ons opnemen.

Lieve klanten,

Helaas! Zoals de berichtgeving ons de afgelopen dagen al liet zien moeten wij onze deuren sluiten. We hebben gisteren met z’n vieren heel hard gewerkt om zoveel mogelijk mensen nog te helpen.
Helaas konden we niet iedereen helpen en dat vinden wij erg jammer, onze excuses hiervoor!

Alle afspraken tot en met 19 januari zullen komen te vervallen. Wij zullen zodra we weer open mogen telefonisch contact met je opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen. In de vorige lockdown kwamen we erachter dat het best lastig is om iedereen te bereiken. Dus mocht je zelf in gelegenheid zijn dan is een afspraak online boeken heel makkelijk en handig. Via onze website en de link NU BOEKEN of via onze facebookpagina Hair & Beauty Perfection.

Voor alle mensen die een verfpakketje of producten willen bestellen? Of die leuke cadeaubon? Dit is natuurlijk mogelijk! De salon mogen we niet openen maar we kunnen ze wel komen brengen.

Hoe bestel je de producten? Stuur ons een mailtje naar info@hair-perfection.nl en geef hierin aan wat je nodig hebt en wij zullen dit 21 en 28 december komen bezorgen.

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en een gezond 2021!

Liefs,
Ellen, Joyce, Marleen en Hanneke