Ons team 2019-03-18T14:22:57+00:00

Ons team

Wat ooit begonnen is in een  garage is uitgegroeid naar een prachtige salon in het centrum van Eibergen. Beauty onder 1 dak waar alles wordt gecombineerd.

Haar, huid en nagels. Passie voor het vak, omgang met klanten en afwisseling is wat mijn werkdagen ontzettend leuk maken. Trots op een team met ieder z’n eigen kwaliteit.

Continue verandering in de mode, trends en producten maakt het dat het vak nooit saai zal worden en er is altijd uitdaging te vinden. Naast passie voor mooi haar heb ik ook passie voor een mooie huid. Beide kan ik mooi combineren zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon.

Passie voor mooi haar, nagels dat is mijn uitdaging binnen Hair & Beauty Perfection. Daarnaast voorzie ik mensen van een mooie make-up voor een feestje of speciale aangelegenheid. Belangrijk voor mij is dat de klant blij en tevreden de deur uitgaat.

Lieve klanten,

Coronavirus update;

Om de kans op overdracht van het coronavirus te verkleinen heeft het RIVM besloten dat salons t/m 6 april gesloten moeten blijven.

De salon is gesloten tot deze datum of tot nadere berichtgeving. Bestaande afspraken komen te vervallen en u kunt momenteel geen nieuwe afspraak maken voor deze periode. Excuses voor het ongemak.

Voor vragen of het bestellen van producten kunt een mail sturen naar info@hair-perfection.nl

Liefs team
Hair & Beauty Perfection

Marleen, Joyce, Maureen en Hanneke